mandag 13. desember 2010

Julegaver som smaker...

Helgen ble heldigvis produktiv for min del, og det ble tid til både julegavehandel, baking og masse kos. Tenk at nå er det bare skarve 11 dager igjen til jul!! Jeg er temmelig redd for at disse dagene kommer til å fly av sted, og husmor er langt i fra i boks med alt som skal ordnes før den store dagen. Et stort pluss er allikevel at alle gavene har kommet i hus, rekordtidlig for en gangs skyld:) En del av dem har også fått papir og sløyfe på... Jeg koser meg stort når jeg får lov til å pakke inn gavene på min egen måte. Noen som kjenner seg igjen kanskje?! Eller er du av dem som aller helst lar butikkdamene (eller mannfolka) gjøre dette...


Lørdagens kjøreforhold ble faktisk ikke så ille som ventet, og litt utpå dagen dro familien Family på tur til julebyen Egersund. Dette har faktisk blitt en aldri så liten tradisjon her hos oss, og det er like koselig og kaldt vært eneste år!! Jeg skulle selvfølgelig hatt med meg kameraet, for her hersket det julestemning til de grader. Masse småboder med hjemmelaga fristelser til både mor og far:)


Søndag ble det endelig tid til litt baking. Vi skal for første gang feire jul hjemme hos oss, med både svigerforeldre og familien på min side av slekta. Jeg gleder meg helt utrolig mye, og da hører selvfølgelig litt hjemmelaga julekaker til. Det ble blant annet havrekjeks og vepsebol. Nam... De vepsebolene var det vanskelig å ikke smake på gitt!! Hjemmebakst gjør seg forresten utrolig godt også som julegave eller en liten oppmerksomhet. Hva med å pakke inne noen av dine favoritter og gi bort til dem du er glad i...:)Ønsker alle sammen en fantastisk god uke!!
Det ble forresten ingen lussekatter på oss i helgen, men kanskje
jeg er så heldig at jeg får smake i løpet av dagen allikevel.
Tror ikke jeg har smakt lussekatter siden barrnehagen!!

1 kommentar:

  1. Koselig med baking i helgen. kakene på bildene så veldig gode ut.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...