søndag 14. november 2010

Søndag

...Ingenting er bedre enn å nyte en god frokost med tente lys en søndags morgen. Det er noe med disse søndagene som gir en sånn fredelig stemning i hele huset!! I dag skal det bakes eplekake i anledning farsdag, og disse fantastisk flotte eplene fikk pryde bordet under frokosten. Noen av dem skal spares, og ligge fremme som en påminnelse om at det nærmer seg desember:)


Måtte bare vise frem en av de søte fyrstikkeskene som ble dekorert her i går. En utrolig lett og morsom aktivitet som passer godt å gjøre sammen med barna. Disse eskene blir kjempefine gaver å gi bort til noen man er glad i. Man kan også ta ut fyrstikkene og fylle en liten pose med favorittdropsen sin, som man legger inne esken...Og vips så har man laget seg litt hjemmesnekra julepynt:)


Til slutt må jeg bare få lov til å gratulere den fantastisk snille
og gode pappaen min med farsdagen i dag!!


Ha en flott søndag alle sammen!


2 kommentarer:

 1. For et nydelig bilde. :o) Håper kaken ble go` og at den ble satt pris på! :o) Vi har også hatt en slække søndag i dag, og spist pinnekjøtt.

  Ha en fin ny uke!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Nydeig eske, og herlig eple-oppsats! Jeg har fått dilla på å dekorere med epler, mine ligger stablet i en glass sylinder. (Stor vase) Det er nok litt på grunn av rødfargen, og julen som nærmer seg ja!
  Ha en fin uke videre, og tusen takk for komplimenter også, varmer hjertet det! =D

  Klem Mona

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...