onsdag 3. november 2010

November...

... er her, og jeg har startet juleforberedelsene. Synes det er utrolig gøy å kunne strekke julen litt lenger. Samtidig slipper desember å bli så utrolig kavete, og man kan nyte forberedelsene mer. Det er hvertfall det jeg håper på;)


Egentlig er det ingenting som er bedre enn å sittet oppe på loftet en dag som denne. Det blåser, regner og stormer noe skikkelig der ute. Da er det mye bedre å finne varmen inne, og være litt kreativ. Jeg har så mange prosjekter jeg har lyst å gjennomføre til jul...I år blir det hjemmelaget til og fra lapper på de gavene som vi skal gi bort. Disse er kjempemorsomme og lage, og ikke minst enkle. Ovenfor har jeg brukt tradisjonelle julefarger, men det er gøy å leke seg med  litt andre farger også...
Litt juletrepynt i nostalgisk stil. Disse korgene ble skikkelig søte, og blir kjempefine å henge på treet med litt julegodterier i. Jeg har egentlig ikke så mye julepynt i denne stilen, men synes det er utrolig flott. Gøy at man kan lage seg litt pynt selv, så slipper man å kjøpe for mye hvert eneste år. Trendene forandrer seg jo hele tiden, det er ikke alt man liker - men akkurat årets farger har jeg blitt ganske glad i.
Ønsker alle en fortsatt god uke!

2 kommentarer:

  1. Så fine kort!!!!
    Den juletrekurven var nydelig,kan være at jeg hermer litt!!
    Store klem fra Sol!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Sol;) Her er det bare å "herme" i vei, bare gøy!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...