onsdag 24. november 2010

Jentene på tur

Å reise bort sammen med gode venninner er ren moro fra morgen til kveld. Jeg tenker meg at de fleste kjenner seg igjen i denne beskrivelsen, og helgens weekendtur ble intet unntak for vår del!! Mye latter, fantastisk mat og drikke samt en dose shopping i føykende snøvær ble resultatet. Oslo byr på en hel rekke fantastiske butikker og dermed mye spennede shopping, og vi klarte så absolutt få med oss et par. Desverre ble været ganske surt utover på lørdagen, og til slutt måtte vi slagne innse at kalde skrotter ikke orket mer. Muligens dette var hell i uhell med tanke på lommebøkene nå som det nærmer seg jul...;)  


Lørdagen startet uansett med nydelig dekket bord og en fantastisk god frokost:


Som jeg nevnte var været utrolig surt på lørdagen, og da vi satte anmarsj mot butikkene oppdaget vi en busk som var fylt til randen av småfugler som søkte ly. De sang for full hals, og jeg synes de var mer enn gode som fremdeles oppholdt seg her i kalde Norge. Utrolig søte var de uansett!

En av butikken som vi tilbragte en hel del tid i var Chicas & venner på Majorstuen. Her hadde de utrolig mye pene klær og ikke minst interiør. Absolutt verdt et lite besøk om man er i nærheten. Jeg vil også nevne Showroom som ligger på Vinderen, denne butikken er et mekka for oss som elsker Riviera Maison. Her hadde de utrolig mye lekkert, og det er garantert ikke siste gang de får besøk av meg.
Et Oslo besøk uten sushi er som 17 mai uten is!!


Jeg vil bare takke alle jentene og spesielt verten for en kjempekoselig helg, mange gode minner har lagret seg og jeg gleder meg bare til neste gang vi kan dra på tur:)


1 kommentar:

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...