lørdag 6. november 2010

Kjøkkenfornyelse

Jeg har lenge ønsket å sette opp noen vitrinneskap på kjøkkenet. Ikke fordi det nødvendigvis vil bli finere med flere skap, men det er jo bare så utrolig praktisk. I går var dagen endelig kommet, og i løpet et par timer på kvelden var skapene oppe.

Det ble ganske annerledes, og jeg må nok venne meg til forandringen. Men alt i alt tror jeg at jeg er fornøyd. Mye plass ble det i alle fall, og det var jo det egentlige målet. Når skapene endelig var på plass var det bare å begynne på vaskingen. I den anledning tok jeg like godt julevasken på hele kjøkkenet, så er hvertfall det gjort.Til slutt gjennsto det bare å fylle skapene, enhver systemmatiker og intriørglad's drøm. Jeg ble ganske bra fornøyd, så får vi se hvor lenge det blir stående slik. Nå mangler bare håndtak, og det skal jeg på jakt etter i dag. Det finnes jo så utrolig mye fint å velge blant! Men de bør nok ikke være for store, jeg går nok for en eller annen utgave av knotter.
Ønsker alle en god helg !

2 kommentarer:

  1. Det ble veldig annerledes, men VELDIG fint! Tar nok ikke lang tid før du har vent deg til det - og skapplass = elsk. Superfint!

    SvarSlett
  2. Så fint!! Og veldig prakrisk med mye god plass!God søndag:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...