Den ble faktisk veldig god, og det var spesielt gøy å prøve noe helt nytt. Gode og mette ble vi hvertfall. Jeg synes kanskje suppa gjør seg best som lunch eller en forrett, men kan absolutt anbefales til middag også!
På tirsdag laget jeg grove spelt horn, de var nydelige! Setter litt ekstra spiss på matpakka eller kveldsmaten.
GULROTSUPPE:
8 mellomstore gulrøtter
1 stor gul løk
2 ss smør
1 L vann
2 terninger hønse- eller kyllingbuljong
2 ss tomatpure
1/2 ta cayennepepper
2 ts salt
1 beger creme fraiche
Gressløk
Bacon
Rasp gulrøttene på grovt jern, hakk opp løken og fres dette i smøret.
Tilsett vann, buljong og krydder. La dette småkoke i ca 30 min.
Mos så suppen jevn med en stavmikser, ha så oppi creme fraichen og la dette koke 1 min til.
Tilslutt drysser du over hakket gressløk eller fersk basilikum.
Serveres med sprøstekt bacon og godt brød!
Siden dette var en hverdag laget jeg suppa med ekstra
lett creme fraiche og Go' og mager bacon.
Tror ikke det la noen demper på suppa;)
Gulrotsuppe ja, høres ut som en god rett nå i høst og skumring. Både med varme og fargen:)
SvarSlettKoselig blogg du har!
Hei♥
SvarSlettLage middag og finne på noe
nytt hver dag er ikke lett..
takk for tipset.. jeg ♥ SUPPER
og iallefall nå på høsten.
ha en fin helg ♥