Snurrene ble utrolig gode, og deigen må sies å være den beste gjærdeigen jeg har satt. Alt takket være en fantastisk oppskrift:) Den er hentet fra bakeboka til Morten Schakenda, som jeg anbefaler på det varmeste.
Hemmeligheten ligger i å elte deigen lenge, nesten 30 min. tilsammen. Har man tid til å bruke mindre gjær og samtidig heve deigen lenger, er man garantert et luftig og fantastisk resultat hver eneste gang:)
Bon Appetit !
Qiioi!DE så gode ut!!
SvarSlettJeg kommer bort en tur,hihi!!
Mannen håper vel du er småsjuk ei stund han da kanskje,siden det resulterer i så mye godt!
Ha en fin kveld,og kos dere med snurrer!!
Klem fra Sol!!
Ps. god bedring!!
De så kjempedeilige ut, jeg har lagt merke til at Trines mektige matblogg også referer til den samme "bakeboka". Spennende:)
SvarSlettGod bedring!
Klem Pink lady
Heia :-p
SvarSlettDe så rett og slett kjempedigge ut, er flink du med gjærbaksten! Kjempefin blogg du har, er innom hver dag for og se om den! Men kommer det noen innlegg om hunden deres?
Stor klem ifra meg ;))
Tusen takk alle sammen:) Ja de ble virkelig gode, alltid godt å kunne unne seg noe ekstra når man er litt snørrete! Så den boka må dere bare ut å kjøpe...
SvarSlettDet kommer nok snart et innlegg om Tilla ja, det skal du ikke se bort i fra.
Tusen takk for hyggelige kommentarer:)
Ser nydelig ut....deilig med hjemmebakt....
SvarSlett