torsdag 28. oktober 2010

Loftstua og blottleggelse

Jeg er utrolig glad i lune og varme farger, og det finnes derfor nok av dem her hjemme hos oss. Sånn sett skiller jeg meg jo litt ut fra  flertallet av andre norske interiør bloggere. Jeg må innrømme at jeg synes dette er utrolig skummelt til tider, jeg finner jo så mye flott inspirasjon hos alle som blogger om hvitt, landlig, romantisk og nostalgisk. Men jeg har vanskelig for å se at dere skulle gjøre det samme hos meg...
Av den grunn har jeg også vært litt tilbakeholden når det gjelder bilder fra vårt hjem. Det er så utrolig mange vakre hjem der ute i blogglandia at noen å enhver kan jo få skrekken! Men siden jeg nå først blogger litt om interiør må jeg nok bare hoppe i det. Ovenfor ser dere derfor loftstua vårs.... Med mye farger. Jeg liker å blande litt ulike stilarter, nettopp fordi jeg finner så mye forskjellig inspirasjon rundt meg.
Loftstua er på mange måter helt typisk for meg, vårt hjem og min stil. Derfor kjennes det mer nervepirrende å skrive dette innlegget enn det gjorde når jeg skrev mitt første. Jeg føler at jeg for første gang siden jeg begynte å blogge viser den sanne meg...
Så er det bare å krysse fingrene å håpe på at dere liker det som vises frem!! 

Minner alle på om giweawayen som blir annonsert her i morgen. Kunne godt tenkt meg den premien selv;)


Ha en flott kveld alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Sikkelig kult, og den stripete veggen var jo til å dø for. Kan bli litt mye landstil innimellom synes nå jeg. Det viktigste er jo at du liker hjemmet ditt, og ikke hva alle andre synes. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med flere bloggere som er glad i farger i hjemmet sitt! Gleder meg til å bli bedre kjent her og med deg :)

  God kveld!

  SvarSlett
 3. JA! gøy med noe annet enn hvitt;)hehe. Kjekt at du deler mer fra hjemmet ditt. Synes det var stilig i loftstua deres!
  spent på din give away;)
  klem

  SvarSlett
 4. Det er virkelig stilig på loftstua di!
  Lunt og koselig,det er sikkert!
  Den lilla-rosa puta er helt nydelig!!
  Ha ein fine kveld!
  Hilsen fra Sol

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...