søndag 26. september 2010

Etter noen hektiske dager kommer det endelig et lite innlegg fra meg igjen. Jeg har mottatt en stor bestilling på kort og har sittet en del oppe på loftet:) På fredag fikk jeg besøk av en god venninne og vi hadde en utrolig koselig kveld. Del ble X-Factor, pita pizza og ikke minst litt scrapping. Nedenfor ser dere litt av resultatet.
Gavetags og bokmerker er utrolig lett å lage, og gir en ekstra "piff" på gaven eller kortet som du skal gi bort. Å lage disse i sammen med en venninnegjeng er både morsomt og en litt annerledes aktivitet. Utover kvelden på fredag kom også et annet vennepar innom, og fredagen kunne ikke vært bedre.
Gode venner er terapi for kropp og sjel!
Nå skal jeg ut å nyte det flotte været. Det blir nok en tur på et hagesenter litt senere for å kjøpe inn litt høstfarger. Ha en fantastisk søndag!


2 kommentarer:

  1. Kjempegøy med scrapping! Neste gong må vi scrappe litt lenger, også skal Mari være med også;) Og juleverksted MÅ vi jo bare ha hos deg i år, da kan vi lage gavetags til alle gavene våre! Gleder meg til å handle inn ting selv nå (men må nok bli etter neste lønning grunnet mitt nylige skokjøp;))

    SvarSlett
  2. Klart me ska! Me får finna en dag når du kommer hjem fra Bergen:) Glede meg allerede! Glede meg og t å se di fine skonå dine:):)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...