mandag 3. januar 2011

Et lite tips!

Jeg er helfrelst på stolene til Riviera Maison, lenestoler, spisebordstoler og barkrakker. Alle er råstilige!! Noe av grunnen til at jeg er så forelsket i disse stolene, er håndtaket bak på stolryggen. Av en eller annen grunn har jeg altså falt skikkelig pladask for dette fenomenet.


Siden lommeboken ikke tillater meg å bytte ut 12 spisestoler, gjorde jeg i allefall en liten forandring på Ikea stolene mine. Disse står på kjøkkenet, og den lille forvandlingen gjorde seg absolutt. Jeg har så utrolig lyst å gjøre det samme med spisebordstolene, men mannen er veldig skeptisk! Til og med svigerfar synes det var en god ide, men altså ikke mannen...


7 kommentarer:

 1. Tøft.:-))hyggelig å høre, takk for kos kommentar, setter jeg virkelig pris på .:-)

  holder på med en slankeblogg nå..haha...litt skummelt rett og slett...men for å hjelpe meg selv på veien...og for å spare alle de som ikke bryr seg en shit..om jeg veier 5 eller 7 kg for mye.:-))

  en fin uke til deg også.:-)

  klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så flotte stoler!

  Jeg fant den koselige bloggen din via en annen, og har lagt meg til som følger. Gleder meg til å titte innom ved en senere anledning.

  Klem

  SvarSlett
 3. For en fantastisk kul ide! Noen trenger bare litt tid på å bli vant til kreative krumspring ;-)

  Ønsker deg en super kveld!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 4. Skikkelig tøft! :o) Og en virkelig GOD idè! :o)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Nyydelig header forresten! :o)
  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Hei! Så utrolig stilig! :))) Du har mye spennende her, og så er du så utrolig flink til å ta bilder!!!! :) Legger meg som følger her ja.. :)

  SvarSlett
 7. Åh, for et supert tips! Jeg fant dette innlegget via google mens jeg kikket etter nye spisestuestoler, og er også veldig betatt av de fine med håndtak bak. Men prisene er jo ville... Men et spm, hvordan gikk du frem? Og går det an å bytte trekk når du har festet på håndtakene? Therese :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...