tirsdag 31. august 2010

Brudekjolen

Min kjære søster forlovet seg for noen uker siden. Dette hadde vi ventet på og ble utrolig glade da nyheten endelig kom! Jeg personlig er helt utrolig svak for alt som har med brylluper å gjøre, og gleder meg som en liten unge til all planleggingen. Jeg tror egentlig at jeg burde vært bryllupsplanlegger:)


Nå er det jo ofte sånn at uansett hvilket bryllup du ønsker å ha, så er kjolen allikevel kanskje den viktigste delen for oss jenter! For min søster er ikke dette noe annerledes, og vi har allerede vært ute og prøvd flere kjoler.
Min søster er så utrolig nydelig og et syn i dem alle sammen, så det blir nok ingen enkel sak. Hun har allikevel funnet seg en favoritt. Den får dere selvfølgelig ikke se her, men dere skal få en liten sniktitt på en annen kjole som vi alle likte veldig godt:


Min mor mente hun så ut som en gresk gudinne i denne, og jeg må nesten si meg enig! Denne kjolen har et emperie preg over seg, og hun prøvde flere slike kjoler. Også en fantastisk flott en, som ligger på en god andre plass i det O` store kjolekappløpet!


Uansett hvilken kjole min søster ender opp med er det INGEN tvil om at hun kommer til å bli en aldeles nydelig brud.

6 kommentarer:

 1. Så gøy med bryllup!! Enig med din mor og deg;) nydelig kjole!
  gøy at du er i gang med blogging! jeg legger med som følger nr1, stas!
  blei veldig glad for hilsenen din
  klemK

  SvarSlett
 2. må være noe galt med blogger.. klarte ikke legge med til.. får bli en annen dag:)

  SvarSlett
 3. Jeg tenkte også jeg skulle legge meg til som følger men noe er galt med blogger som min søster skriver over:) Fin blogg:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk til både deg Kristina og Magrethe! Har tenkt på å blogge en stund, så nå hoppet jeg bare i det. Ble så inspirert av begge bloggene deres:) Ja, har hørt at andre også sliter med å bli "følger". Jeg fjerna gadget'en nå og la den inn på ny. Kanskje det hjelper?

  SvarSlett
 5. Gratulerer med søster!! Å, så spennnende med bryllup!! Masse lykke til med alle forberedelser! p.s. denne kjolen var nydelig;)

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge
igjen en hilsen her hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...